IRKA i mediji

Poziv na Kanabis Marš Predsedniku Vlade Aleksandru Vućiću, svim partijama i medijima

Званични позив Председнику Владе Александру Вучићу за учешће у Канабис Маршу у септембру, за подршку болеснима и промену закона. Позив је упућен и свим партијама и медијима више пута:
11417793_10152916862803199_5348864657631847401_o

“Поштовани господине Вучићу,
пишем Вам испред Удружења грађања ,,Иницијатива за промену законске регулативе канабиса’’, скраћено ИРКА, сa жељом да Вас позовем на Канабис марш који ће бити одржан 4. септембара 2015. године у Београду од 17 до 21ч.

Обраћам Вам се са молбом стотина наших болесних чланова као и хиљада других који очекују да Ви који то лако можете, покренете општу јавну расправу и иницирате хитно доношење законских решења која ће омогућити хиљадама болесних да не страхују од закона само зато што користе једини лек који им заиста помаже. Десетине њих су претходних месеци сведочили јавно на трибинама, скуповима и испред јавног сервиса свих нас, РТС-а, без реакције медија и институција система. Ми тренутно представљамо највећу обесправљену мањину у Србији, није нам дозвољено ни да се јавно обратимо.

Претходнa министарка и садашњи министар здравља обећавају болеснима већ две године закон о медицинској примени Канабиса и ништа се до сада није десило, осим што хиљде наших суграђана набавља екстракте канабиса у иностранству или на црном тржишту Србије, не знајући заправо шта набављају. Више верују лекарима на западу, него нашима, од којих знају далеко више о лековитости канабиса, јер су се сами уверили и то је поражавајуће стање за српску медицину.

Удружење ИРКА чине оболели, чланови њихових породица и грађани који желе да им помогну да што је могуће пре добију могућност да легално узгајају, набављају и користе канабис и екстракте цветова канабиса за лечење својих оболења. Међу нама има и особа са инвалидитетом које су активне и често раде више од свих.

Поносни смо на њих и они нама здравијима, дају додатну снагу и сигурност да ћемо знањем, истином и доказима успети.
У Србији по званичној статистици има преко 400.000 особа које користе Канабис (6%!). У Србији дневно умре преко 70 особа од канцера, док се преко 110 разболи и то углавном млади.
У Србији постоји пола милиона дијабетичара. У Србији постоји преко пола милиона инвалида. У Србији постоји преко 300.000 оболелих од хепатитиса Ц.
Свима њима Канабис помаже или може помоћи. У свету се за коришћење канабиса не одговара кривично, осим можда у неколико диктаторских или исламистичких режима. Србија једина кривично кажњава за поседовање, док је у демократским државама коришћење или легално или прекрашајно кажњиво.

Реч је о основном људском праву на избор, и свако треба да има права да одлучи како жели да се лечи.
Велики број држава ЕУ и развијених држава света се ових месеци одлучује о потпуној декриминализацији ове изузетно корисне биљке како за медицину, исхрану, тако и за јако велики број еколошких индустријских производа и намена.
Сигурни смо да су Вас ваши стручни саветници већ обавестили о свим предностима легализације Канабиса. Као додатне информације, на сајту нашег Удружења можете наћи преводе стотина научно-медицинских студија о лековитости канабиса, као и о еколошком и економском значају конопље за привреду. Такође и о резултатима декриминализације у државама које су то урадиле пре неког времена. Коришћење психоактивних супстанци и алкохола је знатно смањено код младих, као и смртност и предозирање лековима. Смањен је број тешких кривичних дела, приходи нарко мафије су драстично смањени, док се државни буџет од такси на канабис знатно увећао, отворен је велики број нових радних места и покренуте многе гране индустрије: http://www.irka.org.rs

Наше мишљење и став заснован на реалним истраживањима и научним доказима о вишеструкој користи по здравље и економију, је да канабис (конопљу) треба потпуно ослободити свих законских стега, а све послове везане за њено коришћење опорезовати као и све остало. Ово је једина биљка која је икада била потпуно забрањена на нивоу УН од 1961. зарад различитих интереса и време је да је вратимо у потпуну употребу као најкориснију биљку на планети за хиљаде намена и производа. Време је да је слободно производимо као и наши преци, по чему је Србија била надалеко позната.

Предлог најбољег могућег решења:
Укинути кривични закон о коришћењу, узгоју и трговини канабисом и наравно укинути бесмислени микроскопски дозвољен проценат ТХЦ-а од 0,3% , што је заправо забрана природе и спречавање садње за све индустријске и прехрамбене намене пољопривредницима. Решење је ослобађање најкорисније биљке на планети, без законског условљавања.
Међутим, за производњу лека који ће се продавати или издавати на рецепт, и те како је потребан закон о стогој контроли органске производње канабиса и провере квалитета уља од цветова. Мислимо да се око тога већина слаже, јер то је у циљу заштите пацијената и самих лекара. Ко жели сам да сади нико не би смео да га омета, а чињеница је међутим да већина болесних то неће моћи. Зато су неопходни хуманитарни узгајивачи за болесне и социјални канабис клубови, нпр. по угледу на Шпанију, јер у њима болеснима бесплатно праве уље, запошљавајући и технологе.

Позитиван ефекат за болесне, комплетно здравство, грађане, пољопривреду, економију и финансије државе би био непроцењив.

Рута ‘Канабис марша’: Трг Републике – Теразије – Председништво (лево) – еx скупштина Србије (десно) – Краља Милана (еx Ср. Владара) – Кнеза Милоша – поред зграде Владе (Ј.А.) – Немањина – зграда Министарства здравља – Немањина – зграда Владе (Ј.А.) – Кнеза Милоша – Булевар К. Александра – Скупштина Србије – Скупштина града – поред трга Николе Пашића – Теразије – Трг Републике .
Председник Сједињених Америчких држава Барак Обама је изјавио да је канабис мање штетан од алкохола.

Срдачно,
Соња Козлина
Председница Удружења ИРКА
Особа са стопостотним инвалидитетом, једна од оних који, иако тешко болесни, раде сваког дана у корист других грађана и болесних који то не могу, без динара надокнаде.”

Позив упућен Председнику Владе Александру Вучићу:
Poziv-Vucicu1 Poziv-Vucicu2

11660390_1672099926342706_935306510_o

Позив свима на Канабис Марш: https://www.facebook.com/events/1157238150969834/

Званични позив послат свим партијама за учешће у Канабис Маршу у септембру, за подршку болеснима и промену закона. Нема одговора ни од њих, медија, ма кога:
“Поштовани,
пишемо вам испред Удружења грађања ,,Иницијатива за промену законске регулативе канабиса’’, скраћено ИРКА, с жељом да позовем представника ваше партије на Канабис марш који ће бити одржан 4. септембра 2015. године у Београду од 17 до 21ч. Молимо вас да пошаљете само једног званичног представника, јер не желимо да правимо разлику међу партијама. Сматрамо да сви као представници наших грађана треба консензусом да подржите права најнемоћнијих и обесправљених на лек и избор.

Обраћамо вам се са молбом стотинa наших болесних чланова као и хиљада других који очекују да ви који то лако можете, покренете општу јавну расправу и иницираjте хитно доношење законских решења која ће омогућити хиљадама болесних да не страхују од закона само зато што користе једини лек који им заиста помаже. Десетине њих су претходних месеци сведочили јавно на трибинама, скуповима и испред јавног сервиса свих нас, РТС-а, без реакције медија и институција система. Ми тренутно представљамо највећу обесправљену мањину у Србији, није нам дозвољено ни да се јавно обратимо.

Претходни и садашњи министар здравља обећавају болеснима већ 2 године закон о медицинској примени Канабиса и ништа се до сада није десило, осим што хиљде наших суграђана набавља екстракте канабиса у иностранству или на црном тржишту Србије, не знајући заправо шта набављају. Више верују лекарима на западу, него нашима, од којих знају далеко више о лековитости канабиса, јер су се сами уверили и то је поражавајуће стање за српску медицину.

Удружење ИРКА чине оболели, чланови њихових породица и грађани који желе да им помогну да што је могуће пре добију могућност да легално узгајају, набављају и користе канабис и екстракте цветова канабиса за лечење својих оболења. Међу нама има и особа са инвалидитетом а који су активни и често раде више од свих.
Поносни смо на њих и они нама, здравијима, дају додатну снагу и сигурност да ћемо знањем, истином и доказима успети.
У Србији по званичној статистици има преко 400.000 особа које користе Канабис (6%!). У Србији дневно умре преко 70 особа од канцера, док се преко 110 разболи и то углавном млади.
У Србији постоји пола милиона дијабетичара. У Србији постоји преко пола милиона инвалида. У Србији постоји преко 300.000 оболелих од хепатитиса Ц.

Свима њима Канабис помаже или може помоћи. У свету се за коришћење канабиса не одговара кривично, осим можда у пар диктаторских или исламистичких режима. Србија једина кривично кажњава за поседовање, док је у демократским државама коришћење или легално или прекрашајно кажњиво.
Реч је о основном људском праву на избор, и свако треба да има права да одлучи како жели да се лечи.

Велики број држава ЕУ и развијених држава света се ових месеци одлучује о потпуној декриминализацији ове изузетно корисне биљке како за медицину, исхрану, тако и за јако велики број еколошких индустријских производа и намена.
Сигурни смо да су Вас ваши стручни саветници већ обавестили о свим предностима легализације Канабиса. Као додатне информације, на сајту нашег Удружења  можете наћи преводе стотина научно-медицинских студија о лековитости канабиса, као и о еколошком и економском значају конопље за привреду. Такође и о резултатима декриминализације у државама које су то урадиле пре неког времена. Коришћење психоактивних супстанци и алкохола је знатно смањено код младих, као и смртност  и предозирање лековима. Смањен је број тешких кривичних дела, приходи нарко мафије су драстично смањени, док се државни буџет од такси на канабис знатно увећао, отворен је велики број нових радних места и покренуте многе гране индустрије: http://www.irka.org.rs

Наше мишљење и став заснован на реалним истраживањима и научним доказима о вишеструкој користи по здравље и економију, је да канабис (конопљу) треба потпуно ослободити свих законских стега, а све послове везане за њено коришћење опорезовати као и све остало. Ово је једина биљка која је икада била потпуно забрањена на нивоу УН од 1961. зарад различитих интереса и време је да је вратимо у потпуну употребу као најкориснију биљку на планети за хиљаде намена и производа. Време је да је слободно производимо као и наши преци, по чему је Србија била нашироко позната.

Предлог најбољег могућег решења:
Укинути кривични закон о коришћењу, узгоју и трговини канабисом и наравно укинути бесмислени микроскопски дозвољен проценат ТХЦ-а од 0,3% , што је заправо забрана природе и спречавање садње за све индустријске и прехрамбене намене пољопривредницима. Решење је ослобађање најкорисније биљке на планети, без законског условљавања.
Међутим за производњу лека који ће се продавати или издавати на рецепт, и те како је потребан закон о стогој контроли органске производње канабиса и провере квалитета уља од цветова. Мислимо да се око тога већина слаже, јер то је у циљу заштите пацијената и самих лекара. Ко жели сам да сади нико не би смео да га омета, а чињеница је међутим да већина болесних то неће моћи. Зато су неопходни хуманитарни узгајивачи за болесне и социјални канабис клубови, нпр. по угледу на Шпанију, јер у њима болеснима бесплатно праве уље, запошљавајући и технологе.

Позитиван ефекат за болесне, комплетно здравство, грађане, пољопривреду, економију и финансију државе би био непроцењив.

Рута ‘Канабис марша’: Трг Републике – Теразије – Председништво (лево) – скупштина Србије (десно) – Краља Милана ( Ср. Владара) – Кнеза Милоша – Поред зграде Владе (Ј.А.) – Немањина – зграда Министарства здравља – Немањина – зграда Владе (Ј.А.) – Кнеза Милоша – Булевар К. Александра – Скупштина Србије – Скупштина града – поред трга Николе Пашића – Теразије – Трг Републике .
Председник Сједињених Америчких држава Барак Обама је изјавио да је канабис мање штетан од алкохола.

Срдачно,
Соња Козлина
Председник Удружења ИРКА
Особа са стопостотним инвалидитетом, једна од оних који, иако тешко болесни, раде сваког дана за корист других грађана и болесних који то не могу, без динара надокнаде.

11902101_10206247770266355_773163140_o

Позив упућен свим партијама:

Poziv-partijama1vPoziv-partijama2

View Comments (1)

1 Komentar

Morate biti prijavljeni da ostavite komentar Login

Ostavite Odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

More in IRKA i mediji

“Moja deca će živeti u hodniku suda” – silovanje pravde i nemoćnih u Srbiji

FritzTheCatJanuary 20, 2021

4. MAJ Koncert ZA dekriminalizaciju: Proslava svetskog dana Kanabisa

FritzTheCatApril 4, 2019

HVALA DRŽAVI ŠTO MI NE DA DA SE LEČIM ONIM ŠTO MI POMAŽE – Lubica Mirković

rundozucoJanuary 29, 2018

Đorđe: Pobedio sam Kronovu bolest i Hočkinov limfom Kanabisom!

rundozucoDecember 5, 2017

Ličnosti legalizacije: Miloš Simić – Po mišljenju Magazina ‘Legalizace’

rundozucoNovember 19, 2017

Kome zakon o topuzu leži tragovi mu smrde nečoveštvom – izjava o hapšenju majke i LEKA

FritzTheCatSeptember 15, 2017

Program i učesnici Međunarodnog seminara o Kanabisu Beograd 2017

FritzTheCatJune 12, 2017

Međunarodni seminar o lečenju Kanabisom Beograd 2017 gost Dr Melamed (SAD) 23 jun KC REX

FritzTheCatJune 3, 2017

Donacije za seminar ‘Kanabis u medicini i praksi’ Beograd 2017 i gostovanje Dr. Melameda (SAD) od 20-27 juna

FritzTheCatJune 3, 2017

Međunarodni seminar o lečenju Kanabisom Beograd 2016: dr Melamed (SAD) i dr Bouso (Španija) KC REX

FritzTheCatMay 26, 2017

DOBRODOŠLI: 6. maj Svetski Dan Kanabisa Beograd 2017 – Ada Ciganlija

FritzTheCatApril 28, 2017

Konoplja na radiju – Zakonske promene u Srbiji 2017.

rundozucoFebruary 27, 2017

Legalizacija kanabisa u medicinske svrhe – RTV (video)

rundozucoJanuary 23, 2017

Srpski kanabis lider uhapšen uoči Javne rasprave zakona o kanabisu (‘Leafly’)

FritzTheCatJanuary 16, 2017

Predlog o izmenama Zakona o kontrolisanim psihoaktivnim supstancama – Zelena stranka

FritzTheCatJanuary 9, 2017

JAVNA RASPRAVA o izmenama ZKPS: Stručne činjenice, nauka i argumenti protiv predloženog rešenja! (video)

FritzTheCatDecember 28, 2016

Snimci Javne rasprave o Nacrtu zakona o izmenama i dopunama Zakona o psihoaktivnim kontrolisanim supstancama (video)

rundozucoDecember 26, 2016

#FreeDraganAlargic BALKAN CANNABIS HERO IS ARRESTED !!!

FritzTheCatDecember 14, 2016

Srbija: ZABRANJENO LEČENJE! Proces protiv bolesnih! – “Happy TV” (video)

rundozucoDecember 10, 2016

Prvi put istina o Kanabisu uživo u programu – Gradimir Veljković – “Happy TV” (video)

rundozucoDecember 10, 2016

Radionica o pravilnoj primeni Kanabisa i ekstrakata – SKK Beograd IRKA KC REX

FritzTheCatNovember 6, 2016

Saveti o korišćenju ulja od cvetova kanabisa – SKK Beograd IRKA i Legend Radio (video)

FritzTheCatOctober 30, 2016

Legalizacija kanabisa u Srbiji – SKK Beograd IRKA i Legend Radio (video)

FritzTheCatOctober 30, 2016

Potrebna POMOĆ majci koja leči multiplu sklerozu Kanabisom, za sudski proces!

FritzTheCatOctober 7, 2016

Kanabis MARŠ 2!! Novi Sad 24 septembar 2016

rundozucoAugust 21, 2016

APEL OGORČENE MAJKE: Koliko vredi dečiji život u Srbiji?!

rundozucoJuly 16, 2016

Serbian doctor about healing with cannabis – Interview for France TV April 2016 – Video

rundozucoJune 21, 2016

Kids and healing with cannabis in Serbia April 2016 – Video

rundozucoJune 21, 2016

Illegal healing with cannabis in Serbia, April 2016 – IRKA documentary

rundozucoJune 21, 2016

SRBIJA: Kada Kanabis spašava živote! Bolje ilegalno ŽIV nego legalno mrtav (video)

rundozucoJune 10, 2016

Predavači i satnica 31 maj i 1 jun – Međunarodni seminar o kanabisu Beograd 2016

FritzTheCatMay 27, 2016

Donacije za seminar – Dr. Melamede (SAD) i dr Bouso (Španija) u Beogradu 31 maja-2 juna!

FritzTheCatMay 25, 2016

Dr. Melamede (SAD) i dr Bouso (Španija) u Beogradu 31. maja u REX-u! Seminar – Lečenje Kanabisom

FritzTheCatMay 18, 2016

Donacije za seminar – Dr. Melamede (SAD) i dr Bouso (Španija) u Beogradu 31. maja-2 juna!

FritzTheCatMay 17, 2016

TV KANAL 9, NOVI SAD: OTVORENI EKRAN, 10.05.2016. Maja Vasić – SKK NS (Video)

rundozucoMay 16, 2016

RTV Sreće u poseti Socijalnom Kanabis klubu Sombor IRKA

FritzTheCatMay 8, 2016

Svetski Dan Kanabisa Beograd 2016 – Kanabis Manifest 4:20 (video)

FritzTheCatApril 24, 2016

DAY OF LIBERATION DAN OSLOBAĐANJA – IRKA i Marija 4:20 Beograd

FritzTheCatApril 24, 2016

Konoplja na Radiju – Međunarodni Dan Kanabisa – 14.04.2016.

rundozucoApril 18, 2016

IZBORI 2016 Legalizacija kanabisa Grada i Zelena stranka

rundozucoApril 15, 2016

Ana Antić: healing ms with cannabis – SKK Beograd IRKA

FritzTheCatApril 3, 2016

IZBORI 2016: Legalizacija KANABISA – PRAVO na izbor i LEK! (video)

FritzTheCatApril 1, 2016

#420 – Dan Kanabisa Beograd 22 April 2016

rundozucoMarch 16, 2016

Legalizacija Marihuane u BiH – ( Dnevnik BiH )

rundozucoMarch 7, 2016

Ideju čije je vreme došlo je nemoguće sprečiti!

FritzTheCatJanuary 31, 2016

Političari bez promene zakona o Kanabisu NE krećite u IZBORE!

FritzTheCatJanuary 31, 2016

Kap ulja koja život znači – LEGALIZACIJA HITNO!!! (pismo bolesnog)

FritzTheCatJanuary 14, 2016

Medicinski kanabis i legalizacija u Srbiji – Re generacija ( video )

rundozucoJanuary 11, 2016

Verujte da ste pobednik! Kanabis, stres i lečenje

FritzTheCatJanuary 4, 2016

Nacrt Sporazuma o saradnji UG IRKA i drugih Udruženja

rundozucoDecember 27, 2015

Who need Cannabis, morphium is fantastic medicine! Dr Grujičić 20.12.2015

rundozucoDecember 27, 2015

I switch on my brain constantly! dr. Danica Grujičić on Cannabis RTS 23.12.2015

rundozucoDecember 27, 2015

SKK Beograd: Prvi zvanični socijal kanabis klub u Srbiji

rundozucoDecember 23, 2015

Kanabis između bola i zakona – VICE (video)

rundozucoDecember 21, 2015

PREVARA teško bolesne majke koja se leči uljem od Kanabisa!!!

FritzTheCatDecember 20, 2015

(R)evolucija svesti ( Video )

rundozucoDecember 11, 2015

RTV Jovan Jovanović: Lečenje MS-a Kanabisom i legalizacija u Srbiji (video)

FritzTheCatNovember 6, 2015

TV Prva: Legalizacija Kanabisa u Srbiji – Sasa Mićić svedočenje o lečenju MS-a (video)

FritzTheCatNovember 6, 2015

Dr. Milan Savić: Lečenje kanabisom, indikacije i primena EXPO MEDIC 2015 (video)

FritzTheCatOctober 19, 2015

Tribina o lečenju kanabisom EXPO MEDIC Beograd 16.10.2015 (video)

FritzTheCatOctober 19, 2015

РТС: Борба за легализацију канабиса не јењава у Србији! СКК Београд (видео)

FritzTheCatOctober 15, 2015

Marš za slobodu biljke – konačno i u Beogradu

rundozucoSeptember 27, 2015

IRKA : Legalizacija kanabisa u Srbiji ne može da čeka! – Zelene novine

rundozucoSeptember 27, 2015

Kanabis Marš Beograd zahtevi ZA legalizaciju i svedočenja 4. 09. 2015 (video)

rundozucoSeptember 7, 2015

Kanabis Marš Beograd, 4. septembar 2015. Foto Saša Čolić

rundozucoSeptember 7, 2015

Kanabis Marš-04.09.2015. (Foto)

rundozucoSeptember 6, 2015

KANABIS MARŠ 4. septembar 2015 Trg Republike Beograd

FritzTheCatAugust 15, 2015

DANI KANABISA 10-12 jul 2015 Novi Sad, Beograd, Banja Trepča, Banja Luka

FritzTheCatJuly 9, 2015

KANABIS – Propuštena je najveća šansa za razvoj Srbije

FritzTheCatJuly 1, 2015

Ja sam Gordana Radić: Zašto mi branite da se lečim? Svedocenje o kanabisu 4 dan 7 jun 2015

rundozucoJune 21, 2015

BEZ CENZURE! Jelena: Kanabis leči rak! 6. dan svedočenja RTS 18 jun

rundozucoJune 21, 2015

Pismo dr. Grujičić – Zašto mi branite da se lečim?

FritzTheCatJune 11, 2015

Pismo dr. Saviću – Šta je to ‘ekstremno’?

FritzTheCatJune 9, 2015

Dnevnik RTS: Kanabis je LEK! 2 dan svedočenja obolelih 25. maj 2015

rundozucoJune 3, 2015

Istina o Kanabisu i lečenju NECENZURISANO RTS IV deo 17. maj 2015

rundozucoJune 3, 2015

Dnevnik RTS: Izlečila sam kancer kanabisom baka Slavija 17. maj 2015

rundozucoJune 3, 2015

Izlečila sam kancer kanabisom – Baka Slavija III deo RTS 17. maj 2015

rundozucoJune 3, 2015

Svedočenje izlečenih i bolesnih koji se leče kanabisom II deo RTS 17. maj 2015

rundozucoJune 3, 2015

Svedočenje izlečenih i bolesnih koji se leče kanabisom RTS 17. maj 2015

rundozucoJune 3, 2015

Predaja zahteva Ministarstvu zdravlja

rundozucoMay 27, 2015

Kanabis je lek, radio Sombor-IRKA

rundozucoMay 7, 2015

Tribina IRKA Krusevac 18 april 2015

rundozucoApril 23, 2015

Radio Televizija Kragujevac emisija Mozaik o legalizaciji kanabisa – IRKA

rundozucoApril 23, 2015

#20APR Skup ZA legalizaciju kanabisa i medicinsku upotrebu Marihuane IRKA

FritzTheCatApril 17, 2015

Kanabisovo ulje za lečenje sa crnog tržišta

rundozucoMarch 30, 2015

Regionalna tribina o legalizaciji kanabisa KRAGUJEVAC

rundozucoMarch 30, 2015

Socijalni kanabis klub IRKA: Legalizacija medicinskog Kanabisa II deo-Radio Student

rundozucoMarch 27, 2015

Izveštaj sa tribine o legalizaciji kanabisa – IRKA

rundozucoMarch 24, 2015

Socijalni kanabis klub IRKA: Iskustva pacijenata- Radio Student

rundozucoMarch 20, 2015

Marihuana kao lek BN TV

rundozucoMarch 18, 2015

Ljudska prava i IRKA Socijalni kanabis klubovi – Radio Student

rundozucoMarch 18, 2015

Multipla skleroza i medicinski kanabis: Svedočenje pacijenta o koristi u lečenju!

rundozucoMarch 17, 2015

RTS – Da Možda Ne: MARIHUANA JE LEK!

rundozucoMarch 17, 2015

Tribina u Brunellu povodom otvaranja SKK IRKA Beograd

rundozucoMarch 17, 2015

Otvaranje SKK IRKA Despotovac 06.03.2015.

rundozucoMarch 17, 2015

Otvoren je Socijalni kanabis klub IRKA u Despotovcu

FritzTheCatMarch 11, 2015

Otvoren je prvi Socijalni kanabis klub IRKA u Beogradu

FritzTheCatMarch 5, 2015

Prvi Socijalni kanabis klub IRKA u Srbiji – BRUS

FritzTheCatMarch 5, 2015

SADI SAM: Javna rasprava o Zakonu o medicinskoj upotrebi Kanabisa (Marihuane, konoplje)

FritzTheCatJanuary 11, 2015

Odgovor na tvrdnje dr. Snežane Bošnjak o lekovitosti kanabisa

BuxnaSeptember 30, 2014
Мatičnibroj: 28136170
Company registration number: 28136170
PIB: 108411715

Sa sajta je dozvoljeno skidati članke samo u edukativne sfrhe i u sfrhe širenja istine o lekovitosti Kanabisa. Zabranjeno je naplaćivati ili unovčavati bilo koju informaciju.

From this site is allowed to download articles for educational purposes only and for the purpose of spreading the truth about the healing properties of cannabis. It is forbidden to charge or monetize any information.

Inicijativa za promenu zakonske reguletive Kanabisa (IRKA) u potpunosti podržava stavove autora.

The initiative to change the cannabis legislation (IRKA) fully supports the views of the author's.

Newsletter – Budite u toku

Dobrodošli na naš newsleter sistem Prijavom na ovu uslugu našeg sajta, dobijaćete informacije o novim člancima, promocijama i naj važnije o dostignućima svetske medicine na području istraživanja medicinske upotrebe kanabisa.

[Valid RSS]

Active Search Results
futerbaner2