Prevare bolesnih

Prevarena majka bolesnog deteta

PAŽNJA!!! Sve je više HIJENA i PREVARA BOLESNIH GRAĐANA, roditelja sa decom, majki, od mnogih koji se širom Srbije predstavljaju kao članovi IRKE, znajući da pacijenti nama veruju posle svih ovih godina borbe protiv najačih interesa i lobija. Dugo ćutimo, iako sve znamo, ali PRETERALI STE!

Ovo ZELENO, što pecka u ustima, alkoholisano, sa biljnim uljem i ko zna čime, je Aleksandar Živanov prodao majci za lečenje autizma kod deteta, predstavljajući se lažno ( godinama unazad ) kao član IRKE, što NIKADA NIJE BIO! 10 ml “vrhunskog CBD ulja” za 300€, dok 10 ml “THC ulja” prodaje za 600€, i još nagovara majku da daje gram OVOGA dnevno svom sinu!! “Ulje” kako kaže majka ne prija sinu nema efekata, samo je pospan, tako da ako ima billjke ima i THC-a u njemu pored CBD-a. Uz to nudi vam i prodaje  sve i svašta “najbolje” za sve bolesti, kao bočicu punu tamne mase za “imunitet”, čiji trag vidite u sredini slike ( svetlija žuća mrlja, biljno ulje sa nečim eteričnim, travama? ).

O ceni nećemo diskutovati – pravi lek zlata vredi ( iako ne košta i ne treba da košta toliko ) – lažni lek je smrtna presuda obolelom! Isto kao i pogrešni saveti.
Ako ne znaš, nemoj savetovati gram dnevno, posebno jer su doziranje kanabisa i način primene individualani, kao i sorte koje se koriste za različita obolenja. Nekom bolji efekat ima jedna sorta ili kombinacija, a kod druge osobe može da bude nedovoljna za isto obolenje, dok neke druge sorte daju bolji rezultat u lečenju.

Iako smo upozoravali na ovakve i druge slične koji vam se nude, putem socijalnih mreža, mnogi i dalje nasednu jer vas oni kao HIJENE saleću po inboksima obećavajući brzo ozdravljenje i naravno varaju mnoge, jer najlakše je prevariti bolesne ili očajne roditelje.
Mnogi koriste naše udruženje, mnogi koji su videli da nema profita na bolesnima za njih u Udruženju, a za sve su NAJODGOVORNIJI MEDIJI i sami POLITIČARI. Umesto pravih informacija, edukacije stanovništva, javnih emisija gde bolesni slobodno pričaju o svom lečenju, sa medija samo slušamo – “o otkrivenim laboratorijama opasne droge marihuane i one druge skank…” dok novinari pitaju a zar je kanabis marihuana…
I tu je tlo gde mafija i oni koji je podržavaju u sistemu najbolje opstaju i basnoslovno zarađuju na prevarama i sada očekujemo njihov kontraudar na naše bolesne članove lažima, podmetanjima, hapšenjima naših aktivista kao mnogo puta godinama unazad.

Zato molimo sve naše članove i sve koji žele da se leče da se prvo dobro raspitaju, pročitaju sve o lečenju na našem sajtu i razgovaraju sa našim članovima koji se uspešno leče i leče svoju decu. Javite se našim klubovima kako bi dobili prava uputstva i savete gde da nabavite kvalitetan lek sebi, kako bi izbegli mnogobrojne prevare.

Zovite urednike medija sa nacionalnom TV frekfencijom da naprave javne emisije uživo gde će sa jedne strane sedeti bolesni članovi Udruženja i lekari koji podržavaju korišćenje, a sa druge strane eksperti ministarstva zdravlja, mup-a, svi oni koji su protiv legalizacije, kako bi najzad ova bitna tema za stotine hiljada obolelih bila pokrenuta i javnost mogla da čuje PUNU ISTINU O KANABISU!
SOLIDARNO do OSLOBAĐANJA BILJKE I LJUDI!
JEDNO

IRKA tim

Click to add a comment

Morate biti prijavljeni da ostavite komentar Login

Ostavite Odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Prevare bolesnih

More in Prevare bolesnih

Javna rasprava o Nacrtu zakona o izmenama i dopunama Zakona o PKS (video play list)

rundozucoJanuary 19, 2017

JAVNA RASPRAVA o izmenama ZKPS: Stručne činjenice, nauka i argumenti protiv predloženog rešenja! (video)

FritzTheCatDecember 28, 2016

Snimci Javne rasprave o Nacrtu zakona o izmenama i dopunama Zakona o psihoaktivnim kontrolisanim supstancama (video)

rundozucoDecember 26, 2016
Мatičnibroj: 28136170
Company registration number: 28136170
PIB: 108411715

Sa sajta je dozvoljeno skidati članke samo u edukativne sfrhe i u sfrhe širenja istine o lekovitosti Kanabisa. Zabranjeno je naplaćivati ili unovčavati bilo koju informaciju.

From this site is allowed to download articles for educational purposes only and for the purpose of spreading the truth about the healing properties of cannabis. It is forbidden to charge or monetize any information.

Inicijativa za promenu zakonske reguletive Kanabisa (IRKA) u potpunosti podržava stavove autora.

The initiative to change the cannabis legislation (IRKA) fully supports the views of the author's.

Newsletter – Budite u toku

Dobrodošli na naš newsleter sistem Prijavom na ovu uslugu našeg sajta, dobijaćete informacije o novim člancima, promocijama i naj važnije o dostignućima svetske medicine na području istraživanja medicinske upotrebe kanabisa.

[Valid RSS]

Active Search Results
futerbaner2