Analize ulja

VAŽNE INFORMACIJE za sve koji žele da koriste ili već koriste ulje od cvetova kanabisa!

VAŽNE INFORMACIJE za sve koji žele da koriste ili već koriste ulje od cvetova kanabisa!: Ulje od cvetova kanabisa može da pomogne i da izleči kancer, kao i mnoge druge bolesti. Ali za kancer kao i auto imuna obolenja je jako bitno što pre početi sa terapijom, pre nego što organizam bude previše oštećen! Kanabis nije ‘magični lek’ i neće uvek i svakoga izlečiti.
Ako ga pravilno primenjujete, skoro sigurno će vam pomoći i vaše zdravlje će se poboljšati. Za razliku od svih drugih lekova Kanabis je BEZBEDAN LEK kako za odrasle tako i za decu i ne može da vam odmogne jer je u sadejstvu sa našim endokanabinoidnim sistemom i zamenjuje naše endogene kanabinoide.

(Maj 2017) Dopunjeni saveti i informacije o korišćenju, sve bitno što je potrebno da znate, kako bi počeli proces samoizlečenja i započeli pravilno da koristite ekstrakte cvetova Kanabisa:
Iskustva u Srbiji pokazuju da svi koji su na vreme, dok kancer nije metastazirao i dok telo nije uništeno hemijom i zračenjem, započeli lečenje uljem od cvetova, promenili način ishrane i života, imaju znatna poboljšanja i dolazi i do izlečenja.

Sa druge strane kod mnogih koji istovremeno koriste hemioterapiju ili zračenje, izlečenje ide sporije i lečenje traje duže. Na žalost kod mnogih kod koji su metastaze raširene, kod IV stadijuma kancera, poboljšanja nisu dugotrajna, mnogi su u međuvremenu posle duge, na momente uspešne borbe, umrli. Najčešće se radi o osobama koje su imale dosta zračenja, hemioterapija i operacija, kod kojih su organi bili previše oštećeni i koje su lekari ‘otpisali’.
Međutim i oni su živeli daleko kvalitetnije, uz manje patnje i dosta duže, neki i do dve godine duže od lekarskih ‘prognoza’, uz korišćenje ulja. Treba reći da znamo za 3 dokumentovana slučaja osoba u Srbiji koje su bile poslate da umru sa IV terminalmim stadijima bolesti, a koje i dalje žive, zdrave su i rade sasvim normalno. Oni nisu koristili hemiju ni zračenja, odbili su i prešli na sirovu ishranu i ulje od kanabisa.

Mnogi pogrešno, kad dođe do opravka smanje doze i bolest zna da se vrati, zato savetujemo da to ne radite, kao i da ne prekidate terapiju! Takođe korišćenje manjih količina ulja, često neće pomoći kod težih i agresivnih oblika kancera, neophodne su količine od najmanje 1 ml! Često se radi o tome da ulja dostupna u Srbiji i Evropi nisu dovoljnog kvaliteta i koncentracije THC-a da bi kod težih oblika kancera bilo dugotrajnih poboljšanja i izlečenja. Ona su dovoljno dobra za lečenje kancera bez metastaza, ali često ne prelaze 70 i par % THC-a, a dobro je što imaju dosta CBD-a, tako da je ukupni procenat kanabinoida preko 90%.

Većina takvih ulja koja su uglavnom nabavljana iz EU ili pravljena od domaće gajenih sorti, su se međutim pokazala odlično u lečenju MS-a, artritisaauto-imunih obolenja, HIV-a i hepatitisa C, kao i neuroloških i neurodegenarativnih obolenja, za dijabetes i pritisak. I ono što raduje je da je u Srbiji napravljen zaista veliki napredak u lečenju simptoma kod tih obolenja, veliki broj osoba je počeo da se leči, a beležimo i očitu regeneraciju i povratak funkcija uz pomoć ulja od cvetova, kod mnogih koji boluju od ovih tzv. ‘neizlečivih bolesti’!!  Zato bi jako želeli da je sve pod kontrolom i praćenjem lekara. Još bitnije u ovom trenutku je da se omogući legalno testiranje ulja od cvetova!

Za teške oblike kancera neophodne su kvalitetnije i bolje gajene sorte, posebno bolje pravljeno ulje, jer često dekarboksilacija nije do kraja urađena. Najbolja ulja koja smo imali prilike da testiramo, pravljena su u Srbiji i prelaze 80% THC-a i imaju ukupno do 96% kanabinoida, pa pažljivo birajte, raspitajte se kod prijatelja, jer mnogi tvrde da njihova baš to jesu i mnogi se lažno predstavljaju da su ono što nisu.
U praksi se potvrdilo da dodatno korišćenje ulja sa visokim procentom CBD-a pomaže i kod boljeg spavanja i posebno kod jakih bolova koji prate neke oblike kancera. Ako imate kvalitetna ulja od različitih sorti, slobodno ih kombinujete, to daje najbolje rezultate i tako rade u Izraelu, odakle smo i dobili savete.

Za mnoga obolenja je dobro ako imate mogućnost da isprobate različite sorte kanabisa i ulja od cvetova kako bi našli najbolju sortu za vas i vašu bolest.

11951504_10207910567861244_5588298557542623463_oSavet: Ako saznate da imate kancer, što pre se prvo dobro raspitajte, istražite sve posebno lečenje kanabisom i odmah započnite terapiju uljem od cvetova kanabisa. Samo jedan život imate, ne oklevajte. Ako je ikako moguće nabavite kompletnu dozu za 3 meseca, tj najmanje 60ml ulja i krenite s intenzivnom terapijom i što većim unosom ulja dnevno.  Prekomerna doza ne postoji a veća količina kanabinoida će brže ubiti ćelije kancera i pomoći telu da se oporavi.
Obavezno promenite ishranu u vegetarijansku sa što više sirovog voća i povrća kao i način života, da bi efekat bio potpun. Posle 3 meseca uradite nalaze i ako je potrebno nastavite intenzivnu terapiju uljem od cvetova.

Kod svih vidova kancera, kao i za kancer jetre se preporučuje se kombinovano i unos ulja supozitorijima, jer je dejstvo i biefikasnost daleko veća nego kod oralnog uzimanja i do 3 puta, ali samo ako se supozitoriji pravilno postave u gornju trećinu rektuma! Vaginalete’ su za žene jako efikasne posebno za sve vidove vaginalnih tumora i infekcija. Efekat u oba slučaja ‘u glavi’ je slabiji a u telu intenzivniji na prijatan način i lakše se postignu neophodne visoke doze ulja od najmanje 1 ml dnevno. Naš savet je ako ste u mogućnosti slobodno uzimajte i više grama (mililitara) dnevno na različite načine, a to je daleko lakše postići dodatno korišćenjem čepića, nego oralno. Što veći unos i koncentracija kanabinoida u ulju znači i veći i brži lekoviti efekat.

NAJEFIKASNIJI NAČIN UNOŠENJA JE OPISAN U OVOM ČLANKU, oralno uz kombinaciju (pomešan) sa biljnim uljima, sa kojima je moguće postići i modulaciju efekata:

Upotreba ekstrakta cvetova Kanabisa (‘ulja’) u kombinaciji sa biljnim uljima (kokos)

Ako možete i imate uslove najbolje je da nabavite kvalitetno seme iz inostranstva i da sami gajite, kako u kućnim uslovima, tako i u vašoj bašti i da od dobijenih osušenih cvetova sami sebi napravite najkvalitetniji dekarboksilovani ekstrat cveta kanabisa (ulje).

Sva uputstva o pripremi i korišćenju ulja od cvetova kanabisa imate na našem veb sajtu, kao i svedočenja iz Srbije i sveta uz savete za lečenje. Javite se našim Socijalnim Kanabis klubovima gde se bolesni savetuju između sebe i razmenjuju svoja iskustva, učlanite se i raspitajte se direktno:
Svedocanstva izlecenih
Priprema ulja od cvetova kanabisa i načini upotrebe

Svedocenja-kancer

Priredili M.S., D.A. i IRKA tim

View Comments (5)

5 Komentara

 1. Kanabisot E Lek

  May 20, 2017 at 10:03 PM

  Fantasticno , samo jedno znam da maximum za 2-3 godine kanabis ce biti legalan u celoj Europi jer u zadnjih 50 godina imitiramo Ameriku tako ce biti i sa ovim cudotvornom biljkom , samo svako kasnenje znaci i smrt za nekog nazalost :(…kladim se u zivot da 2020-2021 bice i u 1/3 od zemlje Evrope dozvoljeno za rekreativnu upotrebuzivi bili pa piusili bez mnogo ovo ono..

 2. Dragana Vidovic

  March 1, 2017 at 12:06 PM

  Imam djevojčicu u 4god obolela je od mioklone epi sad ima 12god bilo je sve uredu na vreme prohodala sad ne hoda ima ceste napade pije 4 leka leđa joj se krive ma eto baš propada htela sam pitati ako neociko zna odgovoriti kolko bi ulje kanabisa moglo pomoci kcerki

 3. mm

  August 8, 2016 at 2:51 PM

  Kako nabaviti? Potreban u borbi protiv MS.

 4. Zoran Mitrović

  November 27, 2015 at 11:25 AM

  Moj brat je bolovao od kancera ingvinalnih žlezda, koristio je ulje kanabisa nabavljeno iz Holandije sa preko 80 % THC i to lično, bez posrednika…
  Nažalost, njemu nije pomoglo, iako je potpuno promenio i način ishrane (izbacio je potpuno iz jelovnika bilo šta industrijski preradjeno, kao i proizvode životinjskog porekla..)i koristio je ulje u količinama od preko 2 ml dnevno….
  On nije bio zatrovan ni radio terapijama niti citostaticima…
  Ne želim nikome da umanjim ni nade niti da nekoga ubedjujem da ulje ne može da pomogne, samo bih apelovao da se ljudi ne hvataju za ulje kanabisa kao poslednju slamku spasa….

 5. Tibor Lacko

  October 21, 2015 at 6:09 PM

  https://www.youtube.com/watch?v=wkohQwfP2sM

  Hteo sam da vidite na koji način POMAŽE/LEČI ulje od kanabisa !

  Biohemičar Denis Hil je imao rak prostate 4 stadium !
  Posle 2×3 meseca se IZLEČIO u potpunosti !
  I stručno objasnio kako deluje ulje od kanabisa , pošto sam čovečji organizam POSEDUJE/IMA kanaboidni sistem u sastavu imunog sistema , pa se dopunjuju … !

Morate biti prijavljeni da ostavite komentar Login

Ostavite Odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

More in Analize ulja

Benefiti semena industrijske Konoplje po naše zdravlje

rundozucoJanuary 20, 2016

PREVARA teško bolesne majke koja se leči uljem od Kanabisa!!!

FritzTheCatDecember 20, 2015

Vrhunska testirana ulja sa naših prostora!

rundozucoDecember 9, 2015

(Не)Квалитет уља од цветова и преваре у Србији, јул 2015

FritzTheCatJuly 21, 2015

Rezultati analiza ulja od cvetova kanabisa u Srbiji

rundozucoFebruary 10, 2015
Мatičnibroj: 28136170
Company registration number: 28136170
PIB: 108411715

Sa sajta je dozvoljeno skidati članke samo u edukativne sfrhe i u sfrhe širenja istine o lekovitosti Kanabisa. Zabranjeno je naplaćivati ili unovčavati bilo koju informaciju.

From this site is allowed to download articles for educational purposes only and for the purpose of spreading the truth about the healing properties of cannabis. It is forbidden to charge or monetize any information.

Inicijativa za promenu zakonske reguletive Kanabisa (IRKA) u potpunosti podržava stavove autora.

The initiative to change the cannabis legislation (IRKA) fully supports the views of the author's.

Newsletter – Budite u toku

Dobrodošli na naš newsleter sistem Prijavom na ovu uslugu našeg sajta, dobijaćete informacije o novim člancima, promocijama i naj važnije o dostignućima svetske medicine na području istraživanja medicinske upotrebe kanabisa.

[Valid RSS]

Active Search Results
futerbaner2