Rak i leukemija

Lečenje dece uljem od cvetova kanabisa u Srbiji – svedočenje majke o lečenju agresivnog tumora mozga petogodišnje ćerke

DECA ZASLUŽUJU NAJBOLJI LEK!
“Lečimo svoju ćerku uljem od cvetova kanabisa i drago nam je što smo se odlučili za ovu terapiju!” – nastavak priče o lečenju hrabre male petogodišnje Mie:

MRI snimak mozga. Agresivni cistični kraniofaringeom gradusa 1 u predelu hipotalamusa na mozgu petogodišnje devojčice, pre i posle 3 i po meseca lečenja uljem od cvetova marihuane. Dve operacije i zračenje nisu usporili rast tumora sve dok roditelji nisu počleli da koriste ulje od cvetova kanabisa.

Dobili smo sjajne vesti pred Novu Godinu! Poslednji MRI mozga male Mie: tumor se dosta smanjio, regresija je značajna u III komori dok je regresija cističnog dela manja. Najbitnije – agresivni tumor ne raste više, polako odumire! Mia se dobro oseća, vedra je, živahna i nastavlja da šarmira sve oko sebe. 

Majka Marija ne krije radost i optimizam, dok pokazuje poslednje rezultate i snimke magnetne rezonance i CT skenera, kao i analize krvi koji su odlični. Malo je zabrinuta što Mia u poslednje vreme nema apetit kao pre i pored korišćenja ulja, koje ga po pravilu izaziva, ali Mia uzima sve ostalo od visoko energetskih i kaloričnih sokova, voća i svi drugi rezultati su dobri, tako da joj sve dodatno što uzima nadoknađuje potrebu za više jela.
To inače može da se dogodi, nekad od promene ulja, razne vrste imaju različita dejstva, ali najčešće je to sama reakcija organizma na regulisanje metabolizma koje ulje i kanabinoidi rade, jer samo naše telo tačno zna šta mu i kada treba.

Ova borba sa agresivnim tumorom, koji srećom nije maligan, je jako teška za roditelje, jer je greškom lekara uočen kasno kada je počeo da ugoržava život male devojčice. Rastao je, nije reagovano na vreme i sada ne može da se potpuno ukloni ni operacijama niti zračenjem i hormonskim terapijama.
Roditelji žale što nisu ranije započeli lečenje uljem, pre druge operacije i zračenja u maju prošle godine, i zato žele da podele svoje iskustvo sa ostalim roditeljima i da apeliju na ogovorne da što pre reaguju i donesu zakon o primeni marihuane i ekstrakata cvetova u medicini, za sve kojima ova biljka može da pomogne.

Izuzetno hrabra odluka roditelja da posle 2 operacije i više zračenja, hormonskih terapija i rezutata koji se nisu poboljšavali jer tumor je nastavljao da raste,  započnu lečenje samo uljem od cvetova i zdravom ishranom voćem i povrćem, je bila teška ali ispravna i pozivamo sve lekare i medije da ih podrže u daljem toku lečenja.

Jako je bitno da se lekari uključe u praćenje jer sve treba redovno pratiti, da ne pominjemo da je jako bitno nabavljati kvalitetno ulje vrhunskih medicinskih vrednosti, sa visokim procentom THC-a, gde naše klinike i bionice mogu jako puno da pomognu u prvo vreme, do donošenja novog zakona.

Dobili smo još par dobrih vesti o smanjenju ili prestanku širenja teških oblika tumora i metastaza od obolelih koji se leče učljem od cvetova i ohrabrujemo vas sve i pozivamo kao i vaše porodice da nam se javite i da nam pošaljete svoja svedočenja. Povezaćemo vas ako želite sa medijima a ovih dana ćete moći da pročitate svedočenje majke Marije o lečenju svoje ćerke u čitanim medija u Srbij. Naš e-mail: irka@irka.org.rs

Želimo maloj Miji, njenom drugaru Strahinji i svoj drugoj deci koja se ilegalno leče u Srbiji, potpuno zdravlje i sreću u Novoj 2015. I želimo da svi oboleli dobiju nov Zakon o medicinskoj upotrebi kanabisa i da mogu normalno, bez straha i sakrivanja da nabave i koriste svoj LEK!
medical-marijuana-for-children

Oktobar 2014, prvo svedočenje majke o Mijinom lečenju:
Lečim svoju ćerku uljem od cvetova kanabisa i drago nam je što smo se odlučili za ovu terapiju
https://irka.org.rs/lecim-svoju-cerku-uljem-od-cvetova-kanabisa-i-drago-mi-je-sto-smo-se-odlucili-za-ovu-terapiju/

Svedočenje hrabrih roditelja kojih je sve više i koji svoju decu uspešno leče uljem od cvetova kanabisa u Srbiji.

Porodica, koje su IZBEGLICE ZA LEK U SOPSTVENOJ ZEMLJI U ILEGALI je sve više. Medicina i zakoni koji brane roditeljima i deci pravo na lek iz ma kog razloga, mogu da budu jedino LAŽNA MEDICINA I PROTIVPRIRODNI ZAKONI!

Majka petogodišnje devojčice iz Beograda ne skriva radost dok nam priča, ali i ogorčenost na nehumane zakone: Lečimo svoju ćerku uljem od cvetova kanabisa i drago nam je što smo se odlučili za ovu terapiju!
Moje dete ima pet godina, zove se Mia. Sa tri i po godine otkriven joj je tumor na hipofizi-hipotalamusu, tumor koji je vodenocističan, benigni ali tumor koji stvara jako velike probleme. U pitanju je ‘craniofaringeom’ gradusa 1.

Čim je tumor otkriven, odrđena je prva opercija na kojoj nam je rečeno, da neće moći ceo tumor da se odstrani i da ce biti potrebe za jos jednom intervencijom a mozda i zračnom terapijom. Kao posledica operacije pojavila se hipotiroza, problemi sa nadbubrežnom žlezdom i dijabetes inspidus. Dete je dobilo jaku hormonsku terapiju, da napomenem da od rodjenja ima problema sa ekcemima kože i ispucalom kožom na usnama. Sam tok oporavka operacije je prošao super, navikavala se na lekove i osećala se dobro, sledeci snimak MRI pokazuje na recidiv tumora koji je i dalje agresivan, koji je opet porastao, doktorka nam zakazuje hitnu operciju i posle toga zračnu terapiju. Po završetku oporavka u rekordnom brzom roku krece zracenje.
Na institutu za onkologju i radiologiju upoznajem majku koja svoje dete leči uljem od kanabisa. U razgovoru i savetu sa njom moj suprug i ja odlučujemo da uključimo kanabis u lečenje našeg deteta.Pre nego sto smo uključili knabis odradili smo MRI koji je pokazao da zračenje nije dalo nikakvog efekta i da je tumor opet porastao ali dr. zeli da saceka sledecu kontrolu za dva meseca da bi odlučila oće li joj po treci put raditi operaciju…

U medjuvremenu krećemo sa korišćenjem kanabisa. Prvih 21 dan je bilo jako tesko psihički za nas kao za roditelje, jer nam je bilo jako tesko, da gledamo dete koje skoro po ceo dan spava, a i kad je budno nije prisutno skroz. Marina se navikava na dozu koju joj dajemo i jako brzo vidimo poboljšanje. Što se tice ekcema povlače se i po prvi put ona ima kožu skroz čistu, unos tečnosti se smanjuje – gubi se dijabetes inspidu, i koža na usnama joj više ne puca.Radimo kontrolu hormona posle dva meseca korišćenja i njen endokrinolog je oduševljen rezultatima koje ima i odlučuje da joj smanji hormonsku terapiju. Pita me šta joj dajem pa joj je bolje mi ćutimo i ne govorimo za kanabis, jer je još uvek nelegalno.

Radimo kontrolu MRI glave i pokazuje da je tumor stao sa rastom. Malo je reci da smo presrećni. Sad nam je samo krivo sto nismo odmah krenuli sa kanabisom verovatno bi izbegli i drugu operaciju i zracenje. Kao roditelji deteta koje lečimo kanabisom želeli bi da pomognemo u njenoj legalizaciji i da kažemo da mi NE DROGIRAMO svoje dete, da to NIJE DROGA VEĆ LEK, i lečenje koje savremena medicina ne moze da pruži i gde ne može da pomogne.

Evo to je nasa priča, koju želimo da podelimo sa ostalim roditeljima, javnosti i lekarima u Srbiji. Nas je na žalost puno i svi moramo u strahu i tajnosti da nabavljamo svoj lek, puno je prevara, puno je onih koji žele da zarade na tuđoj muci.
Mi jedino želimo da vidimo našu decu zdravu i srećnu.

Tokom lečenja korišćen je pročišćen dekarbonizovan ekstrakt cvetova kanabisa sa visokim % THC-a, (poznato kao RSO – ‘Rik Simpsonovo ulje’) koji su roditelji nabavljali u inostranstvu od čoveka koji sam proizvodi i ima labaratoriju za pravljenje ulja.

6a00d834515c5469e201a73dce710a970d

Neophodno je da svi oboleli u što kraćem roku dobiju mogućnost da legalno mogu da nabave lek, a oni koji nemaju sredstava da dobiju preko bolnica legalno kvalitetno ulje od cvetova iz organski uzgajanog kanabisa. Ovih dana će svi oboleli koji su nam već poslali analize i oni koji će poslati zajedno podneti ZAHTEV Ministarstvu zdravlja Srbije za hitne dozvole za korišćenje kanabisa. Deca i svi drugi oboleli ne smeju da čekaju ‘političku volju i povoljan ambijent’, njima lek treba odmah.

APELUJEMO kao Udruženje koje zastupa obolele, na sve koji mogu da pomognu i utiču, i zahtevamo u ime obolelih, da reaguju odmah i odlučno. Jer kanabis i njegovi kanabinoidi su jako efikasan lek i za decu posebno, ne samo za odrasle. Pitajte same roditelje: da li radije žele lečenje hemijom koja uništava organizam i izaziva druge bolesti ili bi radije da decu leče prirodnim lekom, koji ima jako malo propratnih simptoma, i regeneriše umesto da uništava imunitet i telo deteta?

Svi roditelji znaju odgovor, a nauka sve to potvrđuje. Preko 600 naučno medicinskih publikacija nedeljno u poslednje 2 godine, koje potvrđuju lekovitost kanabisa i antitumorno dejstvo, oko 5000 godišnje u poslednje 2 godine…
Koliko još DOKAZA treba?

Slika prikazuje MRI snimak pre i posle 3 i po meseca lečenja uljem od cvetova marihuane, agresivnog cističnog kraniofaringeom gradusa 1 u predelu hipotalamusa na mozgu petogodišnje devojčice u Srbiji.

View Comments (2)

2 Komentara

Morate biti prijavljeni da ostavite komentar Login

Ostavite Odgovor

Rak i leukemija

More in Rak i leukemija

Kanabis u terapiji raka dojke, glioma, kože, debelog creva, glave, vrata i dr. studije iz Nemačke, SAD, Kanade, Izraela, Češke iz 2022/23

FritzTheCatFebruary 23, 2023

Studija: Šest puta efikasnije lečenje raka dojke uz pun ekstrakt cveta Kanabisa!

FritzTheCatOctober 19, 2022

Skoro svi pacijenti koji leče kancer pomoću Kanabisa imaju poboljšanja u lečenju!

FritzTheCatDecember 10, 2021

Svetska zdravstvena organizacija – CBD bezbedan, koristan i treba da bude dostupan!

rundozucoDecember 23, 2017

Đorđe: Pobedio sam Kronovu bolest i Hočkinov limfom Kanabisom!

rundozucoDecember 5, 2017

Da li marihuana može da se koristi u borbi protiv kancera?

rundozucoNovember 21, 2017

2,5 god. sam ŽIVA i zdrava zahvaljujući biljci koja je zabranjena – Katarina Likić

rundozucoSeptember 5, 2017

Međunarodni seminar o lečenju Kanabisom Beograd 2016: dr Melamed (SAD) i dr Bouso (Španija) KC REX

FritzTheCatMay 26, 2017

Katarina: Ljudi ja sam živi dokaz da je KANABIS LEK! Izlečenje leukemije Srbija (2017)

FritzTheCatJanuary 22, 2017

Ana: Izlečila sam kancer dojke Kanabisom! 4:20 Beograd 2016 – Video

rundozucoJune 21, 2016

#22APR – Svedočenja sa skupa – Bane (Video)

rundozucoApril 27, 2016

#22APR – Svedočenja sa skupa – Katarina (Video)

rundozucoApril 26, 2016

#22APR – Svedočenja sa skupa – Snežana (Video)

rundozucoApril 26, 2016

Svetski Dan Kanabisa Beograd 2016 – Kanabis Manifest 4:20 (video)

FritzTheCatApril 24, 2016

Izlečila sam kancer Kanabisom – gospođa Slavija april 2016

rundozucoApril 19, 2016

Tuzla 2016 – Za Slobodan BALKANABIS

rundozucoMarch 16, 2016

Lečenje kancera Kanabisom – DOKAZI Srbija!

FritzTheCatMarch 5, 2016

Rak i psihoterapija

rundozucoFebruary 14, 2016

Širenje kancera – STOP morfijumu

rundozucoFebruary 8, 2016

Marihuana kao preventivni lek

rundozucoFebruary 3, 2016

Katarina: Ljudi ja sam živi dokaz da je KANABIS LEK! Izlečenje leukemije Srbija

FritzTheCatJanuary 20, 2016

“Rak moje supruge je nestao nakon uzimanja ulja od ‘indica’ marihuane”

rundozucoDecember 12, 2015

Lindzi je izlečila kancer debelog creva uz pomoć ulja od kanabisa za 48 dana

rundozucoDecember 4, 2015

Upotreba ulja od kanabisa sa nerafinisanim kokosovim uljem za rak pluća

rundozucoDecember 3, 2015

Razumevanje Endokanabinoidnog sistema receptora i načina na koji Kanabis leči

FritzTheCatNovember 10, 2015

Ja sam Jelena Reljić lečim uspešno kancer Kanabisom Kanabis Marš Beograd (video)

rundozucoNovember 1, 2015

Ja sam Milena Rakić izlečila sam kancer uljem Kanabisa Kanabis Marš Beograd (video)

rundozucoNovember 1, 2015

VAŽNE INFORMACIJE za sve koji žele da koriste ili već koriste ulje od cvetova kanabisa!

FritzTheCatOctober 20, 2015

РТС: Борба за легализацију канабиса не јењава у Србији! СКК Београд (видео)

FritzTheCatOctober 15, 2015

Marihuana legalna za medicinsku upotrebu i u Hrvatskoj!

FritzTheCatOctober 14, 2015
Мatičnibroj: 28136170
Company registration number: 28136170
PIB: 108411715

Sa sajta je dozvoljeno skidati članke samo u edukativne sfrhe i u sfrhe širenja istine o lekovitosti Kanabisa. Zabranjeno je naplaćivati ili unovčavati bilo koju informaciju.

From this site is allowed to download articles for educational purposes only and for the purpose of spreading the truth about the healing properties of cannabis. It is forbidden to charge or monetize any information.

Inicijativa za promenu zakonske reguletive Kanabisa (IRKA) u potpunosti podržava stavove autora.

The initiative to change the cannabis legislation (IRKA) fully supports the views of the author's.

Newsletter – Budite u toku

Dobrodošli na naš newsleter sistem Prijavom na ovu uslugu našeg sajta, dobijaćete informacije o novim člancima, promocijama i najvažnije o dostignućima svetske medicine na području istraživanja medicinske upotrebe kanabisa.

[Valid RSS]

Active Search Results
futerbaner2