Analize ulja

(Не)Квалитет уља од цветова и преваре у Србији, јул 2015

Извештај са терена! Ради заштите болесних од све чешћих превара и пошто држава ништа не чини да омогући болеснима који се лече или желе да се лече канабисом и екстрактима његових цветова, доступ леку и проверу, храбри и пожртвовани појединци обилазе болесне, како би спречили преваре и бар саветом помогли болеснима.

Апостол из Худа: Ево да поднесем извештај са терена.
На позив двоје људи данас изашао сам на терен са својим пријатељем како бисмо погледали шта су људи купили мислећи да купују лек.
Први “лек” набављен је наводно од женске особе која се представља као неко ко има уље Алана Азарића (лаж јер је у затвору већ 6 месеци) и ко исто то уље наплаћује 60е по 1мл,тачније 5мл=300е. Уље је у основи добро започето али није завршено како треба, тачније није урађена декарбоксилација на довољној температури. Уље је ређе него што треба и после одређеног времена после оралног конзумирања пецка у гребуцка у грлу,што указује да није испарио сав резређивач у овом случају лакша варијанта тј алкохол. Уље је требало да се користи за канцер 4 стадијма и по мојој процени нема више од 60/65 % тхц. ЗНАЧИ ПРЕВАРА. 

People who use the cannabis oil are recommended to take one gram per day during the first two months of treatment, said Constance Finley on Sunday, April 21, 2013. Photo by Godofredo Vasquez

Неке сорте канабиса дају ређа уља, међутим најчешће је реч о недекарбоксилованом уљу. Само декарбоксиловани канабиноиди дејствују преко Ендоканабиноидног сигналног система рецептора у нашем телу.

 

Друго уље узето је од неког ко се представља као Миле ( мош мислити) и једини коментар је КАТАСТРОФА ОД ПРЕВАРЕ, црно и лепљиво али не од смоле већ од неке непознате смесе, прљаво и лоше пречишћено. Нисам хтео ни да пробам и саветовао сам да се баци јер смрди на нафту. Цена 550е за 10 мл.

Треће уље је коначно личило на оно што треба, браон са златним размазом, фине ароме и мириса. Добро укувано али рађено од просечне биљке и недовољно потентно за канцер али сва срећа па особа која користи има МС за које је сасвим добро а и оболели који користи то потврђује. Непознат је контакт јер је ишло по индиректној линији тј пријатељ оболелог је поклонио и није хтео да каже ни цену ни од кога.

test2

На жалост од 3 случаја 2 су очигледна превара са тим што је уље “Алена Азарића” у основи добро али се тачно види да је због веће количине за дилера недекарбонизовано до краја већ је фалило барем 20 % укувавања.
Чувајте се и пазите шта и од кога КУПУЈЕТЕ, САДИТЕ САМИ И ПРАВИТЕ САМИ, КАНАБИС ЈЕ ЛЕК!

 

Уље са мехуровима, чест начин ”добијања количине” који дилери користе, мада се то дешава и непажњом или кад је уље прегусто и увлачи се на брзину.
6884620_orig

 

 

 

More in Analize ulja

Benefiti semena industrijske Konoplje po naše zdravlje

rundozucoJanuary 20, 2016

PREVARA teško bolesne majke koja se leči uljem od Kanabisa!!!

FritzTheCatDecember 20, 2015

Vrhunska testirana ulja sa naših prostora!

rundozucoDecember 9, 2015

Rezultati analiza ulja od cvetova kanabisa u Srbiji

rundozucoFebruary 10, 2015
Мatičnibroj: 28136170
Company registration number: 28136170
PIB: 108411715

Sa sajta je dozvoljeno skidati članke samo u edukativne sfrhe i u sfrhe širenja istine o lekovitosti Kanabisa. Zabranjeno je naplaćivati ili unovčavati bilo koju informaciju.

From this site is allowed to download articles for educational purposes only and for the purpose of spreading the truth about the healing properties of cannabis. It is forbidden to charge or monetize any information.

Inicijativa za promenu zakonske reguletive Kanabisa (IRKA) u potpunosti podržava stavove autora.

The initiative to change the cannabis legislation (IRKA) fully supports the views of the author's.

Newsletter – Budite u toku

Dobrodošli na naš newsleter sistem Prijavom na ovu uslugu našeg sajta, dobijaćete informacije o novim člancima, promocijama i najvažnije o dostignućima svetske medicine na području istraživanja medicinske upotrebe kanabisa.

[Valid RSS]

Active Search Results
futerbaner2