Analize ulja

PREVARA teško bolesne majke koja se leči uljem od Kanabisa!!!

UPOZORENJE bolesnima koji se leče uljem od Kanabisa!!!

Postoje HIJENE koje varaju teško bolesne koristeći istinu o lekovitosti Kanabisa i ulja od cvetova koje Udruženje IRKA i ostali poznati aktivisti na Balkanu šire, oni koji zaista pomažu bolesnima! Prevarena je siromašna majka malog deteta, koja boluje od vaginalnog kancera i kojoj su pre par godina odstaranjeni jajnici i materica.

Prvo je vešto namamljena na ovu stranicu ‘Kanabisovo Ulje Srbija Beograd’, obećanjima tipa: “Meni niko više od 3 šprica nije uzeo, a da se nije izlečio”, lažnim predstavljanjem da su članovi udruženja i sl. lažima! A onda joj je prodat ovaj špric sa uljem po ceni od 550€!

Prevara Maja2

Zajedničkom akcijom sa prijateljima iz Anonymous Srbija kolektiva  saznali smo dosta podataka o prevarantima. Najvažnije: uz telefon koji je postavljen javno i besramno, nabavili smo i dr. broj koji koriste: 061/20 94848, 061/3188594. Devojka koja se javlja i prodaje lažno ulje predstavlja se kao VIOLETA, medicinska sestra na institutu za reumatologiju, u Beogradu. Niska je, mršava, plavuša.

POZIVAMO sve koji su prevareni i koji su imali kontakta sa ovom grupom prevaranata, ili drugom, da se jave Udruženju IRKA ili Anonymous Srbija.

Prevara-Maja1

Ovakve prevare će postojati dok god kanabis ne bude legalan za medicinsku upotrebu i barem dekriminalizovan. Prohibicija odgovara jedino narko mafiji i intersnim farmako lobijima. Jako je bitna dostupnost i legalna provera pravog kvaliteta ekstrakta cvetova kanabisa, što je osnovni razlog za što hitniju legalizaciju, jer se već više hiljada ljudi u Srbiji ilegalno leči, mnogi uspešno!

MOLIMO vas da se u potrazi za lekom za kancer, ms i druga obolenja, svi koji traže pravi ekstrakt (ulje) od cvetova Kanabisa, prvo sami dobro raspitaju o lečenju Kanabisom! Na sajtu IRKE postoje svi potrebni prevedeni podaci, medicinski dokazi, naučne studije i svedočenja bolesnih i izlečenih iz Srbije, kao i linkovi za studije sa poznatih univerziteta i klinika koje dokazuju lekovitost kanabisa i objašnjavaju način lečenja. Obratite se jedino zvaničnim udruženjima i klubovima bolesnih koji se uspešno leče, znaju, organizuju radionice i međusobno se pomažu kod nabavke leka i savetovanja tokom lečenja.

Kanabis je izuzetan LEK i imate pravo da se njime lečite, kao i svim prirodnim i ‘zvaničnim’ načinima, nikom ne verujte na reč, ni lekaru, prvo sve proverite, radi se o vama, vašem životu, životu vaših bližnjih.

Ovo je profil sa koga se varaju teško bolesni ljudi!:
Kanabisovo Ulje Srbija Beograd

Ovakvih fb profila ima puno na srpskoj fb mreži, kao i u celom regionu i svetu.

Prevara-Maja3

Prevaranti se koriste kako se u ovom primeru vidi, člancima naše Inicijative, slikom našeg prijatelja iz Hrvatske Huanita Luksetića, poznatog borca za legalizaciju, momka koji se sam izlečio od multiple skleroze uljem od cvetova i zbog toga bio uhapšen, a često se služe i slikama i člancima Rika Simpsona i ostalih poznatih humanista i aktivista. Takođe koriste osećanja i stanje u kome se bolesni nalaze, umeju da priđu bolesnom tako da im ovaj poveruje i lako ga navedu da od njih kupi lek, obećavajući čuda.

Za razliku od njih u Socijalnim Kanabis klubovima dobijete informacije kako se leči i na koji način kanabinoidi iz cvetova deluju u našem telu, bez lažnih obećanja, već realno naučenih iz iskustava u Srbiji i regionu, koji su odlični i pored čestog manjka vrhunskog leka, kao i gde i kako u inostranstvu da nabavite kvalitetan lek, savetujete se sa onima koji boluju od slične bolesti i često se sa njima organizujete oko nabavke. Uči se o sadnji leka za sebe i svemu ostalom kao što su ishrana, volja i promena načina života, bitni za celokupno izlečenje. Kako da sami sebi pomognete, u okviru porodice, da ne zavisite od drugih, sve sasvim drugačije, nego kod prevaranata.

Hvala prijateljima, kolektivu pravih boraca za istinu Anonymous Srbija na pomoći oko raskrinkavanja i alarmiranju javnosti ovom objavom i UPOZORENJEM!

Priredio IRKA tim

More in Analize ulja

Benefiti semena industrijske Konoplje po naše zdravlje

rundozucoJanuary 20, 2016

Vrhunska testirana ulja sa naših prostora!

rundozucoDecember 9, 2015

(Не)Квалитет уља од цветова и преваре у Србији, јул 2015

FritzTheCatJuly 21, 2015

Rezultati analiza ulja od cvetova kanabisa u Srbiji

rundozucoFebruary 10, 2015
Мatičnibroj: 28136170
Company registration number: 28136170
PIB: 108411715

Sa sajta je dozvoljeno skidati članke samo u edukativne sfrhe i u sfrhe širenja istine o lekovitosti Kanabisa. Zabranjeno je naplaćivati ili unovčavati bilo koju informaciju.

From this site is allowed to download articles for educational purposes only and for the purpose of spreading the truth about the healing properties of cannabis. It is forbidden to charge or monetize any information.

Inicijativa za promenu zakonske reguletive Kanabisa (IRKA) u potpunosti podržava stavove autora.

The initiative to change the cannabis legislation (IRKA) fully supports the views of the author's.

Newsletter – Budite u toku

Dobrodošli na naš newsleter sistem Prijavom na ovu uslugu našeg sajta, dobijaćete informacije o novim člancima, promocijama i najvažnije o dostignućima svetske medicine na području istraživanja medicinske upotrebe kanabisa.

[Valid RSS]

Active Search Results
futerbaner2