SKK Kragujevac

SKK IRKA Kragujevac
Možete nas dobiti na br: 069 32 33 932
Radno vreme: svaki radni dan od 15-20h

SKK Kragujevac je počeo sa radom maja meseca 2015. godine. Po dogovoru i potrebi članova održavaju se radionice samopodrške za različita oboljenja gde svi zainteresovani građani mogu da se informišu i podele svoja iskustva na temu konoplje, zdravih stilova života i prirodne medicine.
Namera nam je da oformimo i resurs centar i pružimo podršku organskom uzgoju industrijske konoplje i razvijamo male porodične farme i mala preduzća a sa njima i mikroprivredu regiona postavljajući se na vreme u nadolazećoj industriji konoplje koju svet ponovo otkriva.

Naučite osnove o našem Endokanabinoidnom sistemu, naučite kako prirodno da se lečite.

Dobro nam došli 🙂 

Priredio IRKA tim

Screenshot_5

 

Donacije su moguće samo iz Srbije.
Kao svrhu uplate napišite ”Za SKK Kragujevac”
[paypal-donation]

Мatičnibroj: 28136170
Company registration number: 28136170
PIB: 108411715

Sa sajta je dozvoljeno skidati članke samo u edukativne sfrhe i u sfrhe širenja istine o lekovitosti Kanabisa. Zabranjeno je naplaćivati ili unovčavati bilo koju informaciju.

From this site is allowed to download articles for educational purposes only and for the purpose of spreading the truth about the healing properties of cannabis. It is forbidden to charge or monetize any information.

Inicijativa za promenu zakonske reguletive Kanabisa (IRKA) u potpunosti podržava stavove autora.

The initiative to change the cannabis legislation (IRKA) fully supports the views of the author's.

Newsletter – Budite u toku

Dobrodošli na naš newsleter sistem Prijavom na ovu uslugu našeg sajta, dobijaćete informacije o novim člancima, promocijama i najvažnije o dostignućima svetske medicine na području istraživanja medicinske upotrebe kanabisa.

[Valid RSS]

Active Search Results
futerbaner2