SKK Sombor

U našem Zelenom gradu već odavno postoji želja da se kanabis legalizuje. Medju mnogbrojnim korisnicima dugo vremena se stvarala kritična masa onih koji su spremni da javno izadju I svedoče o svom dugogodišnjem korišćenju kanabisa I njegovim pozitivnom I lekovitom dejstvu. Ubrzo po pojavljivanju IRKA-e u javnosti Danijel Krstić se samoinicijativno priključuje udruženju I postaje član radne grupe. U januaru 2014. god upeva okupiti nekoliko iskrenih poštovalaca biljke I IRKA tada zvanično počinje da deluje u Somboru. U januaru 2015 IRKA u Somboru počinje sa javnim delovanjem, otpočevši saradnju sa Snack bar “Bulldog”-om. Prva velika tribina održana je 9. Maja na Dan pobede. Redovne radionice nastavljene su u “Bulldogu”. Aktivno smo se uključili u rad, upoznali prave ljude, za koje smo mislili da ne postoje i aktivno krenuli da širimo vest, koja je dospela i do gradskih vlasti. Otvarana su vrata od “Doma zdravlja”, onkološkog odeljenja , Centra za soc. rad, razna poljoprivredna udruženja, apoteke, pa sve do MUP u SO. Januara 2016 registrovan je Socijalni Kanabis Klub SKK koji otpočinje samostalan rad u saradnji sa udruženjem IRKA. Savet svima, da što pre zvanično registruju UG ili Klub , legitimnije nastupamo pred onima koje treba da informišemo i koji treba da nas ozbiljno shvate.

Za plaćanje preko računa u banci:
Broj žiro računa – 160-444504-23
-Banka Intesa-

Претрага удружења – Статус ( APR )

IRKA Tim

Мatičnibroj: 28136170
Company registration number: 28136170
PIB: 108411715

Sa sajta je dozvoljeno skidati članke samo u edukativne sfrhe i u sfrhe širenja istine o lekovitosti Kanabisa. Zabranjeno je naplaćivati ili unovčavati bilo koju informaciju.

From this site is allowed to download articles for educational purposes only and for the purpose of spreading the truth about the healing properties of cannabis. It is forbidden to charge or monetize any information.

Inicijativa za promenu zakonske reguletive Kanabisa (IRKA) u potpunosti podržava stavove autora.

The initiative to change the cannabis legislation (IRKA) fully supports the views of the author's.

Newsletter – Budite u toku

Dobrodošli na naš newsleter sistem Prijavom na ovu uslugu našeg sajta, dobijaćete informacije o novim člancima, promocijama i najvažnije o dostignućima svetske medicine na području istraživanja medicinske upotrebe kanabisa.

[Valid RSS]

Active Search Results
futerbaner2