Pomoć u radu i aktivnostima

Poziv saborcima i mladim aktivistima sa prevodilačkim iskustvom, kao i svima koji žele da se aktivno uključe u rad našeg Udruženja. Potrebni su mladi sa znanjem socijalnih, organizacionih i pravnih nauka, medicine, farmacije, hemije, biologije, ekonomije, IT stručnjaci, grafički i video umetnici, fotografi, kopirajteri, …

Potrebna je sva pomoć kako bi smo svi mi, udruženi i s istim ciljem, mogli da nastavimo sa uspešnom međusobnom saradnjom , kao i sa aktivnim delovanjem u pravcu oslobađanja biljke i ljudi od nametnutih stega. Zainteresovanih za ovu tematiku, slobodnu upotrebu kanabisa, je sve više, na žalost to su većinom oboleli.
Neophodno je da se svi koliko toliko sposobni uključimo i damo svoj lični doprinos kako bi istina izašla na videlo!

IRKA traži sve Vas koji poznajete jezike ili se bavite naukom, a volite konoplju i voljni se da se zauzmete za rad humanitarnog prevodilačkog tima.

Akcenat je najčešće na medicinskim studijama, pa je poželjno poznavanje i tehničkih/medicinskih termina.

Javite nam se za sve potrebne informacije +381 62 534 420  +381 61 6097433 i +381 61 6730521

Nadamo se uspešnoj saradnji – IRKA tim

Мatičnibroj: 28136170
Company registration number: 28136170
PIB: 108411715

Sa sajta je dozvoljeno skidati članke samo u edukativne sfrhe i u sfrhe širenja istine o lekovitosti Kanabisa. Zabranjeno je naplaćivati ili unovčavati bilo koju informaciju.

From this site is allowed to download articles for educational purposes only and for the purpose of spreading the truth about the healing properties of cannabis. It is forbidden to charge or monetize any information.

Inicijativa za promenu zakonske reguletive Kanabisa (IRKA) u potpunosti podržava stavove autora.

The initiative to change the cannabis legislation (IRKA) fully supports the views of the author's.

Newsletter – Budite u toku

Dobrodošli na naš newsleter sistem Prijavom na ovu uslugu našeg sajta, dobijaćete informacije o novim člancima, promocijama i najvažnije o dostignućima svetske medicine na području istraživanja medicinske upotrebe kanabisa.

[Valid RSS]

Active Search Results
futerbaner2