Analize ulja

Vrhunska testirana ulja sa naših prostora!

Po rezultatima analiza koje smo dobili od porodica, ovo su slike najkvalitetnijih deksraboksilovanih ekstrakata cvetova (ulja), koje su neki oboleli uspeli da nabave.
Prvo ćilibarske boje meda i posebno jer je delimično providno, ima 93% THC-a u sebi, i 0% ostataka rastvarača!
Drugo (na prvoj slici) je sa 81% THC-a, a na trećoj i četvrtoj slici je ulje sa 82% THC i 14% CBD, takođe 0% ostatka rastvarača i 0% biljnih ostataka!
Sva tri su rađena klasičnom ekstrakcijom pomoću medicinskog benzina od 99%.

1

Slika 1

2

Slika 2

Slika 3

Slika 3

Slika 4

Slika 4

Takođe ulje od cvetova Kanabisa sa 93% THC su dobili naši prijatelji aktivisti u Makedoniji od domaćih sorti, i imali ste prilike da vidite slike na našoj stranici. Ono je dobijeno korišćenjem čistog medicinskog etil alkohola i slične je ćilibarske boje.

Boja ako se ispravno radi i dobije se potpuno prečišćeno ulje bez ‘trunja’ varira, kao i njegova tamnoća, lepljivost i gustina od terpena koji se nalaze u cvetu i koji su lekoviti i neophodni da bi se pun lekoviti efekat kanabinoida ostvario (‘entourage effect). Od sorte do sorte je to drugačije,
a može da zavisi i od načina ekstrakcije.

Osnovni problem svih onih koji se ilegalno leče Kanabisom i njegovim ekstraktima je nemogućnost provere i kontrole onoga što se može naći na ilegalnom tržištu ili u inostranstvu.
Analize su u Srbiji zabranjene! Samo oni koji imaju sreće, novca i poznanike da im učine i urade analize znaju šta koriste.

Ovo mora pod hitno da se prekine i država mora da omogući svima slobodnu nabavku leka (iz inostranstva) i mogućnost analize sastava!

U svima nama postoji Endokanabinoidni sistem receptora, najveći i najrasprostranjeniji sistem regulatornih i komandnih receptora i kanabinoida koje naše telo luči, najbitniji za pravilno funkcionisanje našeg tela: https://irka.org.rs/razumevanje-endokanabinoidnog-sistema-receptora-i-nacina-na-koji-kanabis-leci/

More in Analize ulja

Benefiti semena industrijske Konoplje po naše zdravlje

rundozucoJanuary 20, 2016

PREVARA teško bolesne majke koja se leči uljem od Kanabisa!!!

FritzTheCatDecember 20, 2015

(Не)Квалитет уља од цветова и преваре у Србији, јул 2015

FritzTheCatJuly 21, 2015

Rezultati analiza ulja od cvetova kanabisa u Srbiji

rundozucoFebruary 10, 2015
Мatičnibroj: 28136170
Company registration number: 28136170
PIB: 108411715

Sa sajta je dozvoljeno skidati članke samo u edukativne sfrhe i u sfrhe širenja istine o lekovitosti Kanabisa. Zabranjeno je naplaćivati ili unovčavati bilo koju informaciju.

From this site is allowed to download articles for educational purposes only and for the purpose of spreading the truth about the healing properties of cannabis. It is forbidden to charge or monetize any information.

Inicijativa za promenu zakonske reguletive Kanabisa (IRKA) u potpunosti podržava stavove autora.

The initiative to change the cannabis legislation (IRKA) fully supports the views of the author's.

Newsletter – Budite u toku

Dobrodošli na naš newsleter sistem Prijavom na ovu uslugu našeg sajta, dobijaćete informacije o novim člancima, promocijama i najvažnije o dostignućima svetske medicine na području istraživanja medicinske upotrebe kanabisa.

[Valid RSS]

Active Search Results
futerbaner2